COM FER UNA COMANDA?

Per a fer un comanda cal ser soci, si encara no ho ets fes-te soci aquí.

Les comandes es fan en caixes de 12 ampolles. Es poden demanar tantes caixes com es vulguin. Es poden triar la quantitat d’ampolles que es vulguin de cada cervesa disponible. Per exemple si un mes hi ha dos cerveses disponibles es podria demanar 8 unitats d’una i 4 de l’altre.

Mensualment s’envia la nova oferta de cerveses per WhatsApp al telèfon. També es pot demanar rebre-ho per correu electrònic.

Les comandes s’atenen per rigorós ordre d’arribada fins a esgotar els lots. Cal fer-la a través de WhatsApp o per correu electrònic.

La comanda es pot passar a recollir per la seu de Garriguella o acordar una entrega a domicili.

Es pot fer enviament per missatgeria assumint el cost del transport.

Els envasos es poden retornar ben nets i recuperar-ne l’import de la fiança. Aquí trobareu consells per fer-ho adequadament.

Si alguna de les cerveses triades no t’ha agradat pots retornar-la al mes següent d’acord amb la política de devolucions de l’Associació.

PREUS

Com hem explicat l’Associació Cervesera El Llúpol no ven cervesa, si no que l’autoprodueix de forma col·lectiva i solidaria. Per tal de facilitar la repercussió dels costos d’elaboració que han d’assumir els socis que participin d’un mateix lot de cervesa d’una forma fàcil, s’utilitzarà una estimació de costos de forma unitària per ampolla de 33cl. Així, en funció del nombre d’ampolles que cada soci vulgui obtenir es podrà calcular bé la part de despeses que li pertoquen.

Les despeses fixes són:

Cost de distribució 0,5€/ampolla

Les despeses variables són:

Ingredients entre 0,5€/amp i 3€/amp segons graduació alcohòlica i llupolat.
Hores d’elaboració (15h/lot) 1€/amp (resulten entre 10-13€/hora segons mida del lot)

A la vista d’això s’estableix que les despeses es repercutiran unitàriament de la següent forma:

Cerveses de 3-5º : 2,5€
Cerveses de 5-7º: 2.75€
Cerveses de llarga fermentació (lagers) o molt llupoladas fins a 5º: 2,5€-3,5€
Cerveses de més graduació als trams anteriors increment de 0,5€/grau
Cerveses especials (Nadal, St. Joan, 750ml, etc): segons cada cas

*costos i trams revisables a l’assemblea

REPARTIMENT A DOMICILI

El repartiment a domicili és gratuït dins el municipi de Garriguella. En aquest cas el pagament es fa en el moment de l’entrega. El repartiment a domicili es realitza acordant dia i hora d’entrega amb el soci.

Els socis de fora de Garriguella poden venir a recollir les comandes a la seu, també es pot enviar per missatgeria pagant els ports.

(Si sou de municipis propers a Garriguella consulteu amb l’Associació per si es poden fer entregues gratuïtes)