La NEIPA 4.0

La NEIPA 4.0

IMG_20211216_235647827_processed

Cuarta edició de la NEIPA de l’associació, aquesta es una monovarietal de llúpol Nelson Sauvin de Nova Zelanda, 15 grams per litre afegits al principi de la fermentació.

Aquest llúpol ens ha aportat aromes que recorden el raïm Sauvignon Blanc així com aromes a fruites tropicals com mago i papaia.

La NEIPA, New England Índia Pale Ale, un estil que es caracteritza per no tenir gens d’amargor però un aroma molt intens a fruites tropicals provinents del llúpols utilitzats durant la fermentació, també destaca una terbolesa i una sedositat molt altes degut a les proteïnes en suspensió provinents del blat i la civada sense maltejar.

Es una cervesa molt rodona i fàcil de beure que ens recorda un suc de fruita.

Al ser un producte fresc cal conservar-la en fred i consumir ràpid.

ABV 5,5%vol

Amargor 0 IBU

Color Groc Palla

Cal 191Kcal/ampolla 33cl

Temp de consum 4 – 6ºC

Xapa color coure

Elaborada novembre 21

Consum preferent març 22

Al·lèrgens: conté gluten