La NEIPA 2.0
El un nou fermentador isobàric no para i aquest setmana presentem la segona NEIPA de l’associació, més fresca i tropical que la primera. Aquest cop em triplicat els g/l de llúpol fins a més de 15 grams per litre de Cashmere i Citra dels EEUU afegits durant la fermentació.
La NEIPA, New England Índia Pale Ale, un estil que es caracteritza per no tenir gens d’amargor però un aroma molt intens a fruites tropicals provinents del llúpols utilitzats durant la fermentació, també destaca una terbolesa i una sedositat molt altes degut a les proteïnes en suspensió provinents del blat i la civada sense maltejar.
Per a aquesta elaboració em utilitzat malta ECO 100% catalana de Sallavinera de maltes del Bages, una malta que ens ha regalat grans cerveses als socis.
Estem molt orgullós del resultat i esperem que la preveu perquè us assegurem que no us deixarà indiferents. S’ha embotellat a 0.8 bars de pressió a 3ºC.
ABV 6,3%vol
Amargor 0 IBU
Color Groc palla
Cal 181Kcal/ampolla 33cl
Temp de consum 4 – 5ºC
Xapa plata
Elaborada setembre 21
Consum preferent març 22