La NEIPA 3.0

IMG_20211110_224926

Tercera edició de la NEIPA de l’associació, aquesta vegada es monovarietal de llúpol Belma dels EEUU, 15 grams per litre afegits al principi de la fermentació.

Aquest llúpol ens ha aportat aromes a pi i a bosc, notes de taronja i també un punt tropical a pinya.

La NEIPA, New England Índia Pale Ale, un estil que es caracteritza per no tenir gens d’amargor però un aroma molt intens a fruites tropicals provinents del llúpols utilitzats durant la fermentació, també destaca una terbolesa i una sedositat molt altes degut a les proteïnes en suspensió provinents del blat i la civada sense maltejar.

Per a aquesta elaboració em utilitzat una part de malta ECO 100% catalana de Sallavinera de maltes del Bages i una part de malts Pils i Pale anglesos.

Es una cervesa molt rodona i fàcil de beure que ens recorda un suc de fruita.

Al ser un producte fresc cal conservar-la en fred i consumir ràpid.

ABV 6,2%vol

Amargor 0 IBU

Color Groc palla

Cal 189Kcal/ampolla 33cl

Temp de consum 4 – 5ºC

Xapa negre

Elaborada octubre 21

Consum preferent març 22