Pale Ale del taller d’elaboració
En motiu de la festa major de Garriguella d’enguany l’Ajuntament ha organitzat un taller d’elaboració de cervesa en el que em participat. Els alumnes varen realitzar una recepta d’una English Pale Ale d’estil clàssic que per a fi veu la llum aquest mes de setembre. Es una cervesa contundent, amb un amargor present i una base maltosa que s’expressa prou be tot i tenir nomes 4%vol.
Cal destacar que em utilitzat malta eco d’origen local d’una petita malteria artesanal del Bages que es Sallavinera de maltes que elabora maltes lager d’altíssima qualitat. També s’han utilitzat 300g de llúpols en flor cultivats per els socis de l’Associació afegits després de la fermentació.
ABV 4%vol
Amargor 19 IBU
Color daurat
Cal 131Kcal/ampolla 33cl
Temp de consum 4 – 5ºC
Xapa negra
Elaborada agost 21
Consum preferent febrer 22