Pale Ale del taller d’elaboració

IMG_20210913_141540

En motiu de la festa major de Garriguella d’enguany l’Ajuntament ha organitzat un taller d’elaboració de cervesa en el que em participat. Els alumnes varen realitzar una recepta d’una English Pale Ale d’estil clàssic que per a fi veu la llum aquest mes de setembre. Es una cervesa contundent, amb un amargor present i una base maltosa que s’expressa prou be tot i tenir nomes 4%vol.

Cal destacar que em utilitzat malta eco d’origen local d’una petita malteria artesanal del Bages que es Sallavinera de maltes que elabora maltes lager d’altíssima qualitat. També s’han utilitzat 300g de llúpols en flor cultivats per els socis de l’Associació afegits després de la fermentació.

ABV 4%vol

Amargor 19 IBU

Color daurat

Cal 131Kcal/ampolla 33cl

Temp de consum 4 – 5ºC

Xapa negra

Elaborada agost 21

Consum preferent febrer 22