L'ASSOCIACIÓ

L’Associació Cervesera el Llúpol neix d’un grup d’aficionats a la cervesa artesana al poble de Garriguella, a Girona.

Al tenir un enorme interès per la cervesa artesana i voler compartir-ho, ens vam reunir alguns veïns i vam decidir formar un espai on fer difusió d’aquesta beguda, de poder gaudir-la en companyia i alhora aprendre entre tots de la seva elaboració, d’estils i conèixer més del món cerveser que dia a dia va creixent.

Principalment el que busca l’associació és compartir i crear cultura cervesera.

L’explosió de la cervesa artesana es va iniciar a Barcelona des del 2006, però ens trobem que a la zona de l’Alt Empordà encara falten espais, locals, fires, botigues, en general on puguem trobar-la. És per això que impulsem la realització de tallers d’elaboració, tallers de degustació, fires, visites a fàbriques, obradors i productors de llúpol, xerrades amb productors, viatges cervesers.

La nostra intenció és promocionar una comunitat que pugui gaudir de la cervesa amb coneixement i sense excés.

Elaborar les nostres cerveses amb receptes pròpies utilitzant, en la mesura del  possible, productes locals i que puguem compartir amb els socis la nostra experiència.

Col·laborarem amb altres associacions, col·lectius, ajuntaments per fomentar una cultura gastronòmica i de consum responsable.

Publiquem les activitats que organitzem a les xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter on podeu estar al dia de l’activitat de l’associació.

Voleu saber COM FUNCIONEM?